Aggregaat 6500 watt huren

Heeft u noodstroom nodig tijdens een stroomstoring of stroomonderbreking? Of heeft u stroom nodig op een plek waar dit niet aanwezig is? Dan kunt u bij Netopvang een aggregaat van 6500 watt huren. Dit Honda EU65iS Inverter benzine aggregaat met een inhoud van 16.5 liter is zeer geschikt voor verschillende situaties. Dit aggregaat is een van de krachtigste in zijn soort. Met een vermogen van 6500 watt kan het aggregaat bij vollast wel 5 uur draaien en op economy zelfs 12 uur. Dit maakt het aggregaat uiterst adequaat voor zwaardere apparatuur die voor langere tijd moet draaien.

Neem gelijk contact met ons op om te ontdekken of dit aggregaat past bij uw situatie, of vraag direct een offerte aan.

Generator geschikt voor gevoelige apparatuur

Heeft u stroomvoorziening nodig op een plaats waar dit niet beschikbaar is? Bijvoorbeeld bij een groot feest of een evenement op locatie waar grote apparatuur aanwezig moet zijn? Of heeft u te maken met een geplande stroomonderbreking in uw huis of bedrijf? Dan hebben wij bij Netopvang verschillende soorten aggregaten die u kunt huren. Zo hebben wij bijvoorbeeld een aggregaat van 6500 watt dat speciaal bedoeld is voor stroomvoorziening van een hoog wattage. Dit Honda aggregaat is tevens een inverter aggregaat. Een inverter aggregaat is bij uitstek geschikt om te gebruiken bij gevoelige apparatuur. Door de invertertechniek, die hoge en lage spanning in elkaar om zet, kan uw gevoelige apparatuur dus niet beschadigen. Het aggregaat zorgt dus voor een stabiele wisselstroom. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij beeld- en geluidsapparatuur.

Huur een 6500 watt aggregaat bij netopvang

Waar gebruikt u een aggregaat 6500 watt voor?

Een aggregaat 6500 watt is geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Zo is dit aggregaat uitermate goed bruikbaar voor gevoelige apparatuur doordat het een gestabiliseerd aggregaat is. Denk hierbij aan DJ-apparatuur, lichtinstallaties of grote beeldschermen. Tevens is het aggregaat geschikt voor fijne apparatuur, zoals laptops en andere kleine apparaten. De Honda 6500 watt aggregaat is dus te gebruiken in verschillende situaties en doordat hij erg mobiel is, ook op verschillende locaties. Het aggregaat kan bijvoorbeeld als stroomvoorziening worden gebruikt op de camping. Wij kunnen u dus voorzien van stroom op plekken waar dit niet aanwezig is, door heel Nederland. Twijfelt u welke aggregaat nodig is voor uw situatie of evenement? Onze experts bij Netopvang kunnen u voorzien van advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op!

Een aggregaat 6500 watt huren bij Netopvang

Als u een Honda aggregaat 6500 watt bij ons huurt dan zorgen wij ervoor dat u de beste service krijgt. Onze specialisten kunnen u voorzien van vakkundig en vrijblijvend advies en kunnen u helpen het juiste aggregaat te vinden voor uw situatie. Wij zorgen voor de aansluiting van het aggregaat, en komen hem na afloop van gebruik ook weer ophalen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Neem direct contact met ons op via Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp:  +31204976834  +31654664447

Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan voor u klaar!

Dit toestel heeft een vermogen van 6500 watt met 2 groepen en een 16 Amperé 1 fase aansluiting en kan bij vollast 5 uur draaien en op economy 12 uur
Deze aggregaat huurt u voor € 79,00  ex btw per dag  langer nodig dan krijgt u staffel korting !
Brandstof en extra draai uren ( na 8 uur ) op nacalculatie.

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast