www.netopvang.nl
Vraag offerte aan

Aggregaat Huren

Wilt u een aggregaat huren? Wij kunnen u daarmee helpen! Netopvang.nl verhuurt mobiele aggregaten vanaf 1 KVA tot 2000 KVA, geschikt voor heel veel uiteenlopende doeleinden.
Bovendien voorzien wij u graag van een advies op maat en kunnen we de complete tijdelijke energievoorziening ook voor u aansluiten op het stroomnet. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en lossen wij uw energieprobleem snel en veilig voor u op

Aggregaat huren als noodstroomvoorziening en bij evenementen

U kunt bij Netopvang.nl een aggregaat huren voor allerlei situaties. Gaat u een feest of (bedrijfs)evenement organiseren waarbij u stroom nodig heeft op plekken waar geen energievoorziening aanwezig is? Of zoekt u een oplossing voor de diverse elektrische apparaten die u bij uw evenement gebruik, zoals licht- en geluidtechniek waartegen uw standaard elektriciteitsnet niet bestand is? In dat geval biedt een aggregaat huren uitkomst.
Ook bij geplande werkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk of bij een onverwachte stroomstoring, kunt u een aggregaat huren om het stroomprobleem op te lossen. Zo kunnen uw bedrijfsvoering en alle dagelijkse werkzaamheden probleemloos doorgaan. 

Aggregaat huren bij stroomstoring of werkzaamheden aan het net

Aggregaat huren op locatie

U kunt een aggregaat huren op locatie en daarmee zorgen voor een uitstekende stroomvoorziening. Wij leveren de generator, aansluitbekabeling en verdeelkasten bij u thuis en installeren alles snel en veilig voor u.
Is er sprake van een calamiteit? Dan kunt u rekenen op onze snelle professionele service en zorgen wij ervoor dat uw stroomproblemen zo spoedig mogelijk opgelost zijn. U beschikt dan vlug over betrouwbare mobiele noodstroom en kunt verder met uw werkzaamheden.

Aggregaat huren stroomprobleem opgelost

Snel een generator of aggregaat huren inclusief professionele aansluiting?

Laat ons weten welke elektrische apparaten u wilt aansluiten op onze stroomvoorziening. Dan maken wij een berekening op basis van uw behoeften en zorgen wij voor de juiste aggregaat met voldoende vermogen en voor de bekabeling. Bovendien sluiten onze professionele elektromonteurs de noodstroom aggregaat veilig voor u aan op het stroomnet.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u direct een generator huren? Neem dan contact met ons op via het onderstaand formulier of bel +31 (0)20 4976834. 

Visual CAPTCHA