Benzine aggregaat

Een benzine aggregaat huren? Het is de ideale keuze als u een korte periode zonder stroom zit en is doorgaans stiller dan een generator op diesel. Het zijn slechts twee van de voordelen van een benzine aggregaat, waardoor veel particulieren en bedrijven graag gebruik maken van een aggregaat op benzine om stroomuitval op te vangen.

Een benzine aggregaat is zeer geschikt bij tijdelijke stroomuitval, net als op plekken waar niet zomaar elektriciteit beschikbaar is. Het aggregaat biedt dan de mogelijkheid om toch stroom aan te bieden, bijvoorbeeld om gebruik te kunnen maken van elektrische apparatuur.

Voordelen aggregaat op benzine

Een aggregaat op benzine biedt bij stroomuitval een aantal belangrijke voordelen. We zetten er een aantal voor u op een rij:

 • Voordelig bij korte gebruiksperiode
  Een aggregaat op benzine is bij korter gebruik vaak goedkoper. Dat heeft te maken met de wendbaarheid van de aggregaten. Benzine is duurder dan diesel, maar is gelukkig wel goed verkrijgbaar en daardoor een fijn alternatief voor een relatief korte gebruiksperiode.
 • Start onmiddellijk op
  U kunt praktisch meteen gebruik maken van het benzine aggregaat, waardoor het niet nodig is om rekening te houden met de opstartperiode. Dat komt de snelheid van werken sterk ten goede, bijvoorbeeld als u de generator nodig heeft bij tijdelijke stroomuitval.
 • Mobiel: kleinere generators zijn extra wendbaar
  De kleinere aggregaten op benzine zijn een stuk wendbaarder dan de grotere modellen op diesel. Dat komt door het lichtere gewicht en door de meer compacte afmetingen. Twee voordelen die het makkelijker maken om een benzine aggregaat te (ver)plaatsen.
 • Stiller dan dieselaggregaten
  Tenslotte zal het aggregaat op benzine over het algemeen stiller zijn dan een model op diesel. Dat maakt het makkelijker om hier gebruik van te maken bij gevoelige apparatuur of als het belangrijk is om het geluidsniveau te beperken.

Het zijn een aantal voordelen van het benzine aggregaat. Houd er rekening mee dat er ook een paar nadelen aan kleven. We kunnen u daar uitstekend meer over vertellen, dus neem contact met ons op voor meer informatie.

Aggregaat huren: benzine of andere brandstof

Wilt u een aggregaat huren om tijdelijke stroomuitval te kunnen opvangen of om stroom te genereren op een plaats waar die niet beschikbaar is? We maken het u graag eenvoudig met de verschillende modellen die er beschikbaar zijn.

U heeft de keuze uit verschillende aggregaten op benzine, net als modellen met andere brandstoffen. Kent u bijvoorbeeld de dieselaggregaten die u kunt huren en onze fluisteraggregaten? Twee voorbeelden van interessante alternatieven. Uiteraard kunnen we u helpen een goede keuze te maken, door de verschillende modellen en uitvoeringen voor u naast elkaar te zetten. Een benzine aggregaat is ook beschikbaar als groen aggregaat met milieuvriendelijke Aspen benzine.

Aggregaat huren: vrijblijvende offerte

Een aggregaat huren en benieuwd naar de kosten daarvan? Die hangen sterk samen met het model dat u op het oog heeft of uw specifieke stroombehoefte. Onze deskundigen denken graag met u mee, op basis waarvan ze u kunnen aangeven welk benzine aggregaat het best geschikt is. Zo bent u snel op de hoogte van de mogelijkheden, inclusief een beeld van de kosten.

Direct een offerte aanvragen of andere vragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp:  +31204976834  +31654664447

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


  * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast