Dieselaggregaat

Een dieselaggregaat huren? De ideale keuze als krachtige stroomgenerator, voor tijdelijke stroomvoorzieningen. Als back-up of tijdens evenementen, beschikbaar met het vermogen waar u naar op zoek bent. Tot maximaal 200.000 Watt bij 230 – 400V, waardoor de aggregaten ook geschikt zijn voor krachtstroom.

U heeft de keuze uit een breed assortiment dieselaggregaten, bijvoorbeeld op basis van de spanningshoogte die u zoekt. Vergelijk modellen van 10 kVA tot 200 kVA of laat u daarover adviseren door onze ervaren specialisten. We denken graag met u mee over de mogelijkheden om een dieselaggregaat te huren, zodat u daarmee kiest voor de oplossing die u nodig heeft.

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp:  +31204976834  +31654664447

Aggregaat naar wens

Een noodstroomaggregaat op diesel is de ideale keuze voor een tijdelijke stroomvoorziening, dankzij de enorme betrouwbaarheid. Geen zorgen, dankzij de stroomgenerator die ervoor zorgt dat er voldoende elektriciteit beschikbaar is om alle systemen of machines draaiende te houden.

Naast het dieselaggregaat kunt u bovendien gebruik maken van een hybride aggregaat of zelfs een groen aggregaat. Op die manier stemt u het type eenvoudig af op de specifieke omstandigheden, uw concrete wensen of een helder advies door onze specialisten.

Het dieselaggregaat dat u kunt huren is beschikbaar op basis van de verschillende spanningshoogten zoals 100 kVA en 150 kVA, net als wanneer u specifiek zoekt naar een behaalde netopvangmogelijkheid. Wilt u 3×25 Ampère opvangen, 3×50 Ampère opvangen of tot 3×160 Ampère opvangen? Wij leveren het aggregaat dat u nodig heeft, zodat u zich over de elektriciteit in ieder geval geen zorgen hoeft te maken.

Inclusief aansluiten en loskoppelen

U kunt een dieselaggregaat huren en die bovendien door onze elektromonteurs laten aansluiten op de meterkast. Veilig en professioneel, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Onze vakkundige elektrotechnische monteurs voorkomen gevaarlijke situaties en zorgen er in plaats daarvan voor dat u optimaal gebruik kunt maken van het aggregaat.

Op die manier leveren we een totaalpakket, bestaande uit zowel het aggregaat als de benodigde hulp om die aan te sluiten en er gebruik van te maken. Op basis van advies door onze specialisten, voor het juiste vermogen en om de juiste netopvang te kunnen garanderen.

Dieselaggregaat huren

Een dieselaggregaat huren en benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag online een vrijblijvende offerte aan, dan gaan onze ervaren specialisten daar meteen voor u mee aan de slag. Wij garanderen een veilig dieselaggregaat waar u zonder zorgen gebruik van kunt maken, zelfs als u zelf geen idee heeft hoe u een aggregaat op de meterkast dient aan te sluiten.

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast