Geen stroom meer?

Heeft u geen stroom meer vanwege een stoomstoring of stroomonderbreking? Of wordt er binnenkort onderhoud gepleegd aan het energienet door uw netbeheerder? Dan kan Netopvang.nl u helpen. Wij verhuren mobiele aggregaten, leveren de juiste bekabeling en verdeelkasten en onze professionele elektromonteurs komen bij u langs om de noodstroomvoorziening veilig aan te sluiten op uw huisinstallatie of bedrijfspand.

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp:  +31204976834  +31654664447

Hulp bij stroomstoring Amsterdam of omgeving

Is er een stroomstoring van Liander (netbeheerder) of een stroomstoring van Nuon, Essent, Eneco of een andere energieleverancier? Neem dan direct contact met ons op. Wij voorzien u van een mobiele noodstroomaggregaat en sluiten uw tijdelijke energievoorziening veilig voor u aan op het net. Zo heeft u in een mum van tijd weer stroom en kunt u verder met uw werkzaamheden. Netopvang.nl is u snel van dienst bij een stroomstoring in Amsterdam, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp en Haarlem. Maar ook in andere delen van Noord-Holland en zelfs in heel Nederland rukken wij zo snel mogelijk voor u uit bij een calamiteit.

Oplossing bij geplande stroomonderbreking

Heeft u een brief ontvangen van uw netbeheerder over werkzaamheden aan het stroomnet? Dat kan natuurlijk erg vervelend zijn. U moet immers verder kunnen met uw werk, ook tijdens onderhoud of reparatie aan het energienet. Schakel ons in voor uw tijdelijke stroomvoorziening en wij zorgen dat u niet zonder stroom komt te zitten.
Onze elektromonteurs brengen de aggregaten bij u thuis of op het werk en sluiten alles netjes voor u aan. Op het moment dat de stroom uitvalt, nemen onze mobiele aggregaten uw groepenkast over. En is de stroomonderbreking voorbij? Dan komen we alles weer ophalen zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

Zo beschikt u snel, makkelijk, veilig en betaalbaar over een oplossing bij een stroomstoring of stroomonderbreking. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp:  +31204976834  +31654664447

Netopvang.nl is u van dienst bij:
Liander storing
Nuon storing
Eneco storing
Essent storing
Stroomstoring Liander
Stroomstoring Nuon
Stroomstoring Amsterdam
Stroomstoring Amsterdam West
Stroomstoring Amsterdam Noord
Stroomstoring Noord-Holland
Stroomstoring Hoofddorp
Stroomstoring Zaandam
Stroomstoring Amstelveen
Stroomstoring Eneco
Stroomstoring Essent
Aggregaat aansluiten op meterkast
Generator aansluiten op stroomnet
Noodstroomaggregaat aansluiten
Veilig aansluiten van noodstroomvoorziening
Aggregaat huren en aansluiten op stroomnet

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast