Eneco storing

Last van een Eneco storing en daar snel wat aan doen? Huur een generator, waarmee u een onverwachte stroomuitval snel kunt opvangen. Wij zorgen ervoor dat uw werkzaamheden gewoon door kunnen gaan, zelfs als de storing langer duurt dan aanvankelijk werd gedacht.

Zorg er zakelijk voor dat u gewoon bereikbaar blijft en productief kunt zijn of voorkom als particulier dat u thuis in het donker komt te zitten. Wij zijn u bij een Eneco storing graag van dienst, net als tijdens werkzaamheden of onderhoud die de stroomleverancier plant. Op die manier komt u niet voor vervelende verrassingen te staan, zodat u gewoon door kunt werken of thuis lekker in het licht kunt blijven zitten.

Generator huren bij Eneco storing

U kunt een generator huren tijdens een stroomstoring bij Eneco. Die storing geldt uiteraard voor alle leveranciers, omdat het vaak de netbeheerder is die met de storing te maken heeft. Het maakt wat dat betreft niet uit waar u normaal gesproken de stroom afneemt. Wij zorgen ervoor dat u dankzij een mobiele generator wel weer stroom heeft. Particulier of zakelijk, afgestemd op uw specifieke behoeften op dat moment.

We gebruiken generatoren en aggregaten van topkwaliteit, zoals die van Atlas Copco. Bovendien kunnen we indien nodig contact onderhouden met de netbeheerder, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Op die manier bieden we oplossingen voor particulieren en zakelijke klanten. U komt nooit meer zonder stroom te zitten, zelfs niet tijdens een (langdurige) Eneco storing of andere plotselinge stroomproblemen.

Geen zorgen tijdens werkzaamheden of onderhoud stroomnet

Eneco en andere stroomleveranciers zullen het u doorgaans ruim op tijd doorgeven als er werkzaamheden aankomen. Soms is het nodig om onderhoud uit te voeren. Dat gebeurt meestal ’s nachts, als weinig mensen daar last van hebben, maar soms ook overdag Wilt u toch verzekerd blijven van stroom of werkt uw bedrijf tijdens de nachtelijke uren? Geen probleem, wij zorgen er tijdens werkzaamheden of onderhoud door Eneco en andere leveranciers voor dat we voor u klaarstaan.

Gaat het om een grote storing en zoekt u snel naar een professionele oplossing? Onze ervaren elektromonteurs komen naar u toe, zodat u er zelf niet mee aan de slag hoeft. In plaats daarvan sluiten wij de generator of het aggregaat voor u aan. U kunt rekenen op een uitstekende service, zodat u snel, veilig en gemakkelijk weer stroom heeft. Direct verder met uw werkzaamheden of activiteiten, tijdens een Eneco storing of op het moment dat er werkzaamheden zijn of onderhoud plaatsvindt.

We zijn uw specialist in noodstroom, gespecialiseerd in een aantal verschillende situaties:

  • Uitval door een stroomstoring bij Eneco of andere leveranciers
  • Onderhoud of werkzaamheden aan het energienet
  • Noodstroom tijdens evenementen of bij een stroomgebrek

We hebben ervaring met uiteenlopende situaties. Daardoor kunnen we goed met u meedenken en snel schakelen, zodat u niet lang op een oplossing hoeft te wachten. We zorgen snel voor een generator of een aggregaat. We zorgen bovendien met spoed voor een oplossing of nemen de tijd om de juiste aanpak vast te stellen, afgestemd op de situatie waar u mee te maken heeft.

Storing bij Eneco: netopvang voor stroom

Last van een storing bij Eneco en op zoek naar netopvang voor stroom? Dat is waarin wij zijn gespecialiseerd! We zijn u hierbij graag van dienst.

Neem nu contact met ons op. We zorgen snel voor een goede oplossing of denken met u mee over de beste keuze voor uw situatie.

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast