Geplande stroomonderbreking

Heeft u een brief ontvangen van uw netbeheerder (zoals Liander, Stedin of Enexis) over een geplande stroomonderbreking wegens werkzaamheden aan het stroomnet? En kunt u als onderneming of particulier niet zo lang zonder een goede stroomverbinding? Dan kunnen wij u helpen.

Risico’s van een geplande stroomonderbreking

Netopvang.nl verzorgt een professionele tijdelijke noodstroomvoorziening als u geen stroom in huis of uw bedrijfspand heeft wegens werkzaamheden of wegens een stroomstoring. Uw bedrijf is afhankelijk van een betrouwbare energievoorziening en kan niet het risico lopen dat machines en elektrische apparaten niet meer werken, dat de internetverbinding en telefoonverbinding wegvallen, dat er geen (pin)betalingen gedaan kunnen worden of dat gekoelde (etens)waar bederft. Stroom is voor veel ondernemingen immers een eerste levensbehoefte en de schade kan snel oplopen als u een dag (of langer) geen werkzaamheden kunt uitvoeren of niet bereikbaar bent.

Tijdelijke noodstroomvoorziening; hoe werkt dat?

Daarom staan wij graag voor u klaar! Neemt u contact met ons op zodra de brief van uw netbeheerder op de deurmat valt. U geeft aan ons door welke apparaten opgevangen dienen te worden door een noodstroomvoorziening. Misschien gebruikt u zware machines waarvoor krachtstroom nodig is. Of gevoelige apparatuur, waaronder laptops, waarvoor een gestabiliseerde aggregaat van groot belang is.

Professionele service bij stroomuitval

Wij bekijken hoeveel vermogen er nodig is voor uw situatie en doen een prijsopgave. Op de afgesproken dag komt onze elektromonteur naar u toe met de juiste mobiele aggregaat en aansluitbekabeling. Uw meterkast wordt veilig en snel aangesloten op de noodstroomvoorziening door onze professionals. Na afloop van de stroomonderbreking halen wij alles weer op zorgen we ervoor dat u weer gebruik kunt maken van het traditionele stroomnet. Zo wordt u volledig ontzorgd.

Wilt u ook onze hulp bij een geplande stroomonderbreking? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier of bel +31 (0)20 4976834.

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast