Liander storing

Heeft u last van een stroomstoring van Liander? Netopvang.nl voorziet u snel weer van stroom.

Liander storing aan het stroomnetwerk

Liander is de netbeheerder voor het stroom- (en gas-) netwerk in grote delen van Noord-Holland, Gelderland, Flevoland, Friesland en Zuid-Holland. Bij storingen in de elektriciteitsvoorziening is Liander verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem.

Wij zorgen dat uw onderneming kan blijven draaien

Maar omdat de oorzaak van een stroomstoring van Liander eerst opgespoord en daarna nog verholpen moet worden, kan een Liander storing een stuk langer duren dat u zich kunt veroorloven. Vooral indien u een onderneming heeft waar machines moeten blijven draaien, computers moeten blijven werken, klanten u moeten kunnen bereiken, (pin)betalingen mogelijk moeten blijven of voedselwaar gekoeld moet worden.

Snel hulp bij stroomstoring Liander

Om schade aan uw onderneming bij een Liander storing zo snel mogelijk te beperken, heeft u een noodstroomvoorziening nodig die spoedig en professioneel bij u wordt geïnstalleerd. Speciaal voor deze situaties staat het team van Netopvang voor u klaar. Onze elektromonteur zorgt voor de juiste noodstroom aggregaat die uw gehele meterkast overneemt. Of het nu gaat om gevoelige elektrische apparaten zoals laptops, om krachtstroom of om meer standaard apparatuur; wij hebben altijd een generator die bij uw situatie past.

Hulp van A tot Z bij een stroomstoring van Liander

Om ervoor te zorgen dat u veilig en snel verder kunt met uw werkzaamheden, wordt de noodstroom aggregaat van A tot Z voor u geïnstalleerd. Is de Liander storing later weer opgelost? Dan komen wij de aggregaat weer ontkoppelen en ophalen. U hoeft zich nergens druk om te maken, alles wordt voor u geregeld.

Heeft u snel stroom nodig bij een Liander storing? Bel voor een directe prijsopgave en de snelste hulp:

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp:  +31204976834  +31654664447

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast