Nuon storing

Heeft u te maken met een stroomstoring van Nuon? Geen nood; ons team staat voor u klaar om u in mum van tijd weer van stroom te voorzien.

Nuon storing kan verschillende oorzaken hebben

Nuon is één van de grootste energieleveranciers in Nederland. Soms gaat er weleens wat mis en krijgt u plots te maken met stroomuitval. Stroomstoringen bij Nuon kunnen ontstaan door allerlei oorzaken; kortsluiting, blikseminslag of een storing aan het elektriciteitsnetwerk in uw regio, om een paar voorbeelden te noemen.

Stroomstoring Nuon kan lang duren

Is de stroomuitval bij uw woning of bedrijf onderdeel van een grotere stroomstoring? Dan zal Nuon of uw netbeheerder proberen te achterhalen wat de oorzaak is en een plan bedenken om de Nuon storing te verhelpen. Wellicht weet u uit ervaring al dat stroomuitval echter niet zomaar verholpen is. Hier kunnen vele uren en soms zelfs dagen overheen gaan.

Voorkom hoge kosten voor uw bedrijf bij Nuon storing

Kunt u zolang zonder stroom tijdens een Nuon storing? Een stroomstoring kan namelijk grote gevolgen hebben. Als uw onderneming afhankelijk is van stroom om machines te laten draaien of om computers van stroom te voorzien, loopt een dag zonder stroom snel in de kosten. Maar ook wanneer klanten u willen bereiken, (pin)betalingen moeten plaatsvinden of wanneer u een eetgelegenheid runt en etenswaar in de koeling heeft liggen, kan de schadepost bij een stroomstoring van Nuon razendsnel oplopen.

Vlotte, vakbekwame en veilige hulp bij uw stroomstoring

Dat wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. Speciaal om u zo snel mogelijk van dienst te zijn bij een Nuon storing of andere stroomstoring, staat het team van Netopvang voor u klaar. Onze professionele elektromonteurs zijn snel ter plaatse met een noodstroom voorziening en de juiste bekabeling. Wij komen naar u toe, voorzien u van de juiste aggregaat die past bij uw situatie en onderneming en sluiten alles voor u aan. Zo kunnen wij uw stroomprobleem vlug, vakbekwaam en veilig voor u oplossen.

Wilt u ook dat Netopvang u snel helpt bij een Nuon storing? Bel voor een directe prijsopgave en snelle hulp:

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp:  +31204976834  +31654664447

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast