Stroomstoring Amstelveen

Stroomstoring in Amstelveen? En bent u snel op zoek naar een oplossing? Wij helpen u snel weer aan elektriciteit tijdens een stroomstoring in Amstelveen en omgeving. Neem contact met ons op en huur een aggregaat als tijdelijke stroomvoorziening; nog betrouwbaarder dan netstroom! Wij sluiten alles bovendien professioneel voor u aan!

Stroomstoring een catastrofe voor ondernemers

Een onverwachte stroomstoring zorgt voor vervelende situaties. Voor particulieren is het vervelend om in het donker of in de kou te moeten zitten. Maar voor ondernemers kan een stroomstoring in Amstelveen of omgeving zelfs flink in de kosten lopen! Als horecaondernemer maakt u zich zorgen over het uitvallen van de koeling, als winkeleigenaar over de toestroom van klanten en de werking van het pinapparaat. En wat te denken van bedrijven waar machines, computers en telefoons moeten blijven draaien en medewerkers aan het werk moeten kunnen blijven? Elke minuut zonder stroom loopt u misschien inkomsten mis en de kans dat klanten afhaken tijdens het aankoopproces of uw winkel gewoon voorbijlopen.

Stroomstoring Amstelveen of geplande werkzaamheden: wij helpen u!

Wij begrijpen als geen ander dat elke stroomonderbreking voor u als ondernemer een catastrofe kan worden. We verhelpen immers al jarenlang ad hoc stroomproblemen voor ondernemers. Ook bij geplande werkzaamheden aan het stroomnet, waarbij u een melding ontvangt van de stroomleverancier, staan wij voor u klaar. Bovendien hoeft u zelf geen verstand te hebben van elektriciteit; daarvoor komen onze vakkundige elektromonteurs bij u langs. Zo wordt u van A tot Z ontzorgd.

Hoe lossen wij uw stroomstoring in Amstelveen e.o. op?

Of u nu te maken heeft met plotselinge stroomuitval of een geplande stroomonderbreking: bel ons! Leg uw situatie aan ons voor en vertel ons welke apparaten van stroom moeten worden voorzien. Wij kunnen zo inschatten welk type aggregaat u kunt huren om snel over voldoende elektriciteit te beschikken. Onze elektromonteur komt vervolgens bij u langs en sluit het aggregaat aan op uw meterkast. Pas als de netstroom weer werkt, komen onze elektromonteurs het aggregaat weer ontkoppelen. U hoeft zo zelf nergens naar om te kijken tijdens een stroomstoring in Amstelveen of de regio en kunt zich focussen op datgeen waar u goed in bent: het runnen van uw bedrijf.

Aggregaat huren? Zeer betrouwbare stroomvoorziening!

Maakt u zich zorgen over de betrouwbaarheid van mobiele stroom dat door een aggregaat of generator wordt geleverd? Dan kunnen wij u geruststellen: een aggregaat is nog betrouwbaarder dan uw netstroom. Het stroomnet is in veel Nederlandse steden wat verouderd en daardoor minder betrouwbaar. Onze aggregaten zijn van topkwaliteit, goed onderhouden en worden bovendien professioneel aangesloten. Wij verzorgen niet voor niets zelfs de stroomvoorziening voor een kliniek in Amsterdam waar openhartoperaties worden uitgevoerd. U zult begrijpen dat de betrouwbaarheid van de tijdelijke stroom die wij leveren hier letterlijk van levensbelang is. Aarzelt u dus niet; wij nemen uw stroomprobleem zeer serieus!

Neem snel contact op bij een stroomstoring

Stroomstoring in Amstelveen, werkzaamheden aan het stroomnet of om andere redenen een tijdelijke, betrouwbare stroomvoorziening nodig? Wij staan voor u klaar! Neem snel contact met ons op via het formulier of bel zo spoedig mogelijk: 020 – 497 6834. We horen graag van u!

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast