Bel snel  020-4976834 van 9 tot 18u Whats App: 06-11122180 of 06-54664447 Bel snel  020-4976834 (9 tot 18u) Facebook
www.netopvang.nl
Vraag offerte aan

Stroomstoring

Heeft u te maken met een stroomstoring? Netopvang.nl helpt u snel uit de brand.

Stroomstoring schadelijk voor uw onderneming

Een stroomstoring is niet alleen erg onprettig; stroomuitval kan zelfs zeer schadelijke gevolgen hebben voor uw bedrijf. U bent voor uw inkomen afhankelijk van een goede en betrouwbare stroomvoorziening. Bij een plotselinge stroomstoring vallen alle machines en elektrische apparaten uit. Computers werken niet meer en de internetverbinding valt weg. Uw klanten kunnen u niet langer telefonisch bereiken. Verkoop komt stil te liggen doordat het pinapparaat niet werkt. Heeft u een onderneming in de horeca, dan kunt u alle verse producten uit de koeling of vrieskist weggooien. Kortom; een stroomstoring kan flinke schade toebrengen aan uw onderneming, in welke branche u ook maar actief bent.

Direct hulp bij een stroomstoring

Dat wilt u toch het liefst voorkomen of heel snel ‘genezen’? Netopvang.nl staat voor u klaar om alle zorgen uit handen te nemen. Eén telefoontje naar +31 (0)20 4976834 of een WhatsApp bericht naar +31 (0)6 46142956 en u bent geholpen. Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van een tijdelijke energievoorziening en betrouwbare netopvang bij zowel geplande als ongeplande tijdelijke stroomuitval. Bovendien sluiten onze vakbekwame elektromonteurs de tijdelijke noodstroomvoorziening veilig aan op uw meterkast zodat u nergens naar hoeft om te kijken.

Hoe werkt de dienstverlening van Netopvang.nl bij een stroomstoring?

Zodra u contact met ons heeft opgenomen, vragen wij u welke elektrische apparaten zo snel mogelijk van stroom moeten worden voorzien. Wellicht gebruikt u zware machine waarvoor krachtstroom nodig is. Of u gebruikt juist gevoelige apparatuur zoals laptops en computers waarvoor gestabiliseerde stroom belangrijk is. Wij berekenen hoeveel vermogen de noodstroomvoorziening moet kunnen leveren en doen direct een prijsopgave. Aansluitend bespreken we met u waar en wanneer onze elektromonteur voor u klaar moet staan met de juiste noodstroomaggregaat en aansluitbekabeling. Ook bij spoed kunt u ons inschakelen.

Stroomstoring Amsterdam of omgeving

Netopvang.nl is onderdeel van Leeborent en is gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Daarom kunnen wij u snel helpen bij een stroomstoring in Amsterdam of in de directe omgeving, zoals een stroomstoring in Zaandam, Hoofddorp, Amstelveen, Haarlem, Purmerend of elders in Noord-Holland. Maar onze dienstverlening stopt niet bij de provinciegrens. Ook voor hulp bij een stroomstoring elders in het land staan wij direct voor u klaar. Wij zijn u graag van dienst in heel Nederland.

Wilt u direct contact bij een stroomstoring? Bel +31 (0)20 4976834 (van 9.00 tot 18.00 uur) of stuur een een WhatsApp bericht naar +31 (0)6 46142956 en wij staan onmiddellijk voor u klaar.

Visual CAPTCHA