Generator huren evenement

Wilt u een generator huren voor uw evenement? Geeft u bijvoorbeeld een feest op een locatie zonder voldoende stroom? Of organiseert u een evenement waarbij gebruik wordt gemaakt van zware apparatuur zoals geluids- en lichtinstallaties? Dan bent u bij Netopvang.nl aan het juiste adres! U kunt een betrouwbare generator huren voor uw evenement die uitermate geschikt is als betrouwbare tijdelijke stroomvoorziening.

Stroomvoorziening bij elk soort evenement

Als u een evenement organiseert dan wilt u wel de zekerheid dat u voorzien bent van stroom, zodat u zich hier geen zorgen hoeft te maken. Een evenement organiseren kan al stressvol genoeg zijn. Bij Netopvang.nl nemen wij uw zorgen over tijdelijke stroomvoorziening uit handen. Zo kunt u zich focussen op het organiseren van uw partij of feest en op het verzorgen van uw gasten. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van muziekinstallaties of catering-apparatuur wilt u er zeker van zijn dat deze zijn aangesloten op een betrouwbare stroomvoorziening.

Veiligheid en een betrouwbare stroomvoorziening op uw evenement

Vaak kan het standaard stroomnetwerk de extra stroomvraag niet aan. Dit kan er niet alleen voor zorgen dat de stroom uitvalt, maar kan ook voor onveilige situaties zorgen. Daarom zijn wij u graag van dienst bij de generator verhuur voor uw evenement. Wij helpen u met de keuze voor het juiste aggregaat of de perfecte generator. Ook zorgen we voor de levering en aansluiting van de generator en wij komen het aggregaat ook weer demonteren en ophalen.

Welk type generator huren voor uw evenement?

Elk soort evenement is anders en vraagt dus ook om een specifiek soort stroomvoorziening. Zo heeft een kinderpartij met een springkussen een ander type generator nodig dan een tuinfeest met terrasverwarmers of een festival met DJ-installaties. Bij Netopvang.nl verhuren wij verschillende soorten aggregaten en generatoren zodat er altijd een passende oplossing is voor uw situatie.

Zo hebben wij benzine aggregaten en dieselaggregaten. Een benzineaggregaat is uitermate geschikt voor opvang bij gepland stroomonderhoud of voor stroomvoorziening op plekken waar dit normaal gesproken niet aanwezig is. Het voordeel hiervan is dat het benzineaggregaat zeer stil kan zijn en erg snel opstart. Een dieselaggregaat is vaak minder stil maar is weer uitermate geschikt voor krachtige stroomvoorziening. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste generator op uw evenement. Ook kunnen onze bekwame professionals helpen bij het veilig aansluiten en (de)monteren van de generator. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Voorkom stroomuitval tijdens uw evenement

Wilt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare stroomvoorziening heeft tijdens uw evenement? Wij helpen u bij het huren van de juiste generator en ontzorgen u in dit proces van A tot Z. Met onze ruime keuze aan aggregaten is er altijd een oplossing voor u. Zelfs wanneer u gebruik maakt van gevoelige apparatuur hebben wij een passend aggregaat te huur Onze inverter aggregaat is zeer geschikt voor gevoelige apparatuur zoals laptops, computers en andere gevoelige apparaten. Door de stabiele wisselstroom die er ontstaat zorgt onze inverter aggregaat voor betrouwbare en veilige stroomtoevoer. Tevens is deze aggregaat muisstil waardoor het erg geschikt is voor evenementen.

Generator huren? Neem snel contact met ons op

Omdat wij bij Netopvang.nl begrijpen dat het organiseren van een evenement al zorgen genoeg met zich meebrengt, nemen wij de zorgen over stroomvoorziening bij u weg. Wij verhuren aggregaten maar sluiten ze ook veilig bij u aan en komen het na uw evenement ook weer demonteren en ophalen. Zo kunt u optimaal genieten van uw evenement. Voor meer informatie, bel ons op +31 (0)20 4976834 of neem contact op via ons contactformulier.

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast