Tijdelijke stroomvoorziening

Heeft u tijdelijke stroomvoorziening nodig? Bijvoorbeeld omdat er bij u thuis of uw zaak een stroomonderbreking is gepland, of omdat u een evenement of feest geeft waar tijdelijke stroomvoorziening nodig is? Huur uw betrouwbare generator dan bij Netopvang.nl. Wij zijn u graag van dienst met advies over welke generator of welk type aggregaat u nodig heeft. Ook tijdens noodsituaties en calamiteiten of tijdens onderhoud van het stroomnet kunnen wij een passende oplossing bieden. Neem direct contact met ons op via +31 (0)20 4976834 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Volledige en veilige installatie van uw tijdelijke stroomvoorziening

Bij Netopvang ontzorgen wij van A tot Z. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over het veilig aansluiten van uw tijdelijke stroomvoorziening. Tevens leveren we uw (mobiele) stroomaggregaat op de gewenste locatie en halen we het ook weer op. Of het nu gaat om de stroomvoorziening van enkele apparaten of voor de gehele meterkast; wij helpen u graag te bepalen welk aggregaat u nodig heeft.

Het correct en veilig aansluiten van noodstroomvoorziening is niet altijd even makkelijk. Onze vakbekwame monteurs bieden hulp in de aansluiting van noodstroomvoorziening op apparaten of de gehele meterkast. Want tijdens een stroomstoring heeft u al genoeg aan uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op uw dagelijkse bezigheden, zodat stroomvoorziening vanzelfsprekend kan zijn. U kunt snel en makkelijk contact met ons opnemen, ook als u nog niet weet welke tijdelijke stroomvoorziening bij uw situatie past. Hier helpen wij u graag bij!

Mogelijkheden voor tijdelijke stroomvoorziening

Bij Netopvang zijn wij in het bezit van verschillende soorten tijdelijke stroomvoorziening, zoals benzine aggregaten, dieselaggregaten en inverter aggregaten. Voor elke situatie hebben wij een geschikte oplossing. Zo zijn onze inverter aggregaten uitermate geschikt voor gevoelige en fijne apparatuur. Deze Honda aggregaten zetten hoge en lage spanning in elkaar om en zorgen voor een stabiele wisselstroom. Zo is uw gevoelige apparatuur tijdens tijdelijke stroomvoorziening ook veilig. Deze aggregaten worden ook wel fluisteraggregaten genoemd, wat betekent dat ze muisstil zijn en u hier dus niets van hoeft te merken. Dit maakt het fluisteraggregaat ideaal voor op kantoor of in huis.

Heeft u tijdelijke stroomvoorziening nodig bij plotselinge stroomuitval? Dan komen wij meteen in actie, door heel Nederland. Zo hoeft een stroomstoring in uw bedrijf niet te leiden tot verlies van klanten, het mislopen van omzet en het naar huis sturen van uw werknemers; alles kan gewoon doorgaan met een betrouwbare, tijdelijke stroomvoorziening van Netopvang.nl

Tijdelijke stroomvoorziening nodig? Neem contact met ons op!

Onze professionals staan klaar om u te helpen. Wij zijn makkelijk te bereiken. U kunt zelfs foto´s van de hoofdschakelaar in uw meterkast naar ons sturen via Whatsapp op +31 (0)6 54664447, dan sturen wij u een prijsopgave. Dit kan zelfs buiten kantooruren op + 31 (0) 6 11122180. Zo kunnen wij u op elk moment van de dag van dienst zijn.

Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 4976834. Bij Netopvang willen wij u als u tijdelijke stroomvoorziening nodig heeft graag ontzorgen van A tot Z. Wij zorgen voor het vervoeren, het monteren en het demonteren van de aggregaten. Wij hebben zeer veel kennis en ervaring die wij inzetten om tijdelijke stroomvoorziening zo makkelijk mogelijk voor u te maken.

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast