Groene aggregaat huren

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke aggregaat? Dan bent u bij Netopvang.nl aan het juiste adres!

Milieuvriendelijke aggregaten

Milieuvriendelijke aggregaten of groene aggregaten vormen een duurzaam alternatief voor de gewone diesel- en benzine aggregaten op de markt. Bent u op zoek naar een aggregaat die brandstof bespaart en een veel lagere CO2-uitstoot heeft dat de gewone aggregaat? Kies dan voor een groene aggregaat op Aspen benzine of biodiesel. Zo draagt u uw steentje bij aan een beter milieu. 

Groene aggregaat op biodiesel

Duurzaamheid staat centraal bij onze groene aggregaten. Voor krachtige aggregaten gebruiken wij op uw verzoek biodiesel van GoodFuels. GoodFuels is marktleider op het gebied van geavanceerde duurzame brandstoffen. Het bedrijf biedt zo een kosteneffectieve weg naar een koolstofarme samenleving. Wij gebruiken deze biodiesel in onze groene aggregaten.

Waarom biodiesel in uw groene aggregaat?

Veel bedrijven zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Biodiesel is een type biobrandstof dat wordt gemaakt uit plantaardige olie of uit dierlijk vet. Het is een schoner alternatief voor gewone fossiele diesel. Het heeft aanzienlijk minder emissies, zorgt voor neutralisering van de CO2-uitstoot en is volledig hernieuwbaar.

Groene aggregaat op Aspen benzine

Lichtere aggregaten werken vaak op benzine. Ook voor benzine aggregaten is er een duurzame oplossing; kies voor een groene aggregaat op Aspen benzine. Deze benzine is beter voor mens, dier en milieu en bevat weinig schadelijke stoffen. Zo worden negatieve effecten beperkt en wordt de uitstoot van broeikasgassen gereduceerd. Aspen benzine is geschikt voor de kleinere aggregaat tot 6500 Watt.

Groene aggregaat huren

Wilt u een groene aggregaat huren, op biodiesel of Aspen benzine? Bijvoorbeeld bij een tijdelijke stroomonderbreking, bij stroomuitval of voor uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Netopvang.nl. Bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen bij ons een groene aggregaat huren, zodat ze deze niet zelf hoeven te bekostigen.

Aggregaat aansluiten en volledig ontzorgen

Wij ontzorgen graag van A tot Z. Dat betekent dat een vakbekwame elektromonteur uw groene aggregaat komt aansluiten en voor de juiste bekabeling zorgt, zodat u er geen omkijken naar heeft. Ook kunnen we u adviseren over de beste brandstofkeuze. Bel ons vandaag nog voor vragen of een offerte.  

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast