Aggregaat 1000 watt huren

Wilt u een aggregaat huren? Bij Netopvang helpen wij u graag. Netopvang verhuurt aggregaten voor elke soort situatie. Of het nu gaat om tijdelijke noodstroomvoorziening of om de elektra voorziening bij evenementen en partijen; Netopvang biedt snel en gemakkelijk de juiste oplossing. U kunt vertrouwen op gepersonaliseerd advies van onze ervaren specialisten. Wij verhuren aggregaten van 1 KVA tot 2000 KVA zodat u een aggregaat krijgt die past bij uw specifieke situatie. Neem direct telefonisch contact met ons op via 020 – 4976834 of vraag snel een online offerte aan.

Aggregaat 1000 watt huren?

Bij Netopvang verhuren wij aggregaten voor verschillende soorten doeleinden. Hiervoor beschikken wij over diverse soorten aggregaten van uiteenlopend vermogen. Afhankelijk van de situatie adviseren wij welk aggregaat u nodig heeft. Onze Honda aggregaat 1000 watt is ideaal voor lichtere stroomvoorziening. Dit mobiele, lichtgewicht aggregaat kan in vele situaties gebruikt worden, bijvoorbeeld voor stroomopvang van kleinere apparaten zoals een computer, televisie of telefonische apparatuur. Omdat dit soort apparaten zeer gevoelig is, is het dus belangrijk om het juiste aggregaat te huren.

Aggregaat 1 KVA Brandstof 4 Ltr Honda EU10I Invert

Inverter aggregaat

Onze Honda aggregaat 1000 watt maakt daarom gebruik van inverter techniek. Een inverter aggregaat is speciaal bedoeld om uw gevoelige apparaten te beschermen en om schommelingen in de stroom op te vangen. Omdat gevoelige apparatuur zoals een computer of televisie afhankelijk is van stabiele stroom, is een inverter aggregaat de perfecte oplossing. Zo kunnen uw kleine apparaten veilig worden voorzien van stroom.

Wilt u een aggregaat huren bij de experts van Netopvang en direct gebruik maken van onze ‘A tot Z’-service? Onze vakbekwame monteurs komen het aggregaat graag veilig bij u aansluiten. Na het gebruik komen zij het aggregaat ook weer demonteren.

Stille generator of fluisteraggregaat

Ons kleine Honda Inverter EU10i aggregaat met een stabiel vermogen tot 1000 watt is behalve een inverter aggregaat ook een stille generator, ook wel fluisteraggregaat genoemd. Onze fluisteraggregaten zijn mobiel, licht en zeer stil. Daarom is dit aggregaat ideaal voor in huis of bijvoorbeeld op de camping. Neem direct contact met ons op om erachter te komen welk aggregaat u nodig heeft of om direct vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Benzine aggregaat huren?

Voor lichtere stroomvoorziening in geval van stroomonderhoud of op plekken waar geen stroom aanwezig is, is dit benzine aggregaat van 1000 watt een ideale oplossing. Al onze Honda-aggregaten werken ook op milieuvriendelijke Aspen benzine, waardoor het tevens een groen aggregaat is! De Honda Inverter EU10i is een voordelige optie voor een korte stroomonderbreking en daarnaast is het benzine aggregaat zeer stil, mobiel en wendbaar. Naast benzine aggregaten bieden wij ook diesel aggregaten en andere soorten groene aggregaten.

Vraag direct een offerte aan bij Netopvang!

Wilt u weten welk soort aggregaat het beste past bij uw situatie? Vraag direct vrijblijvend en snel een offerte aan. Wij verhuren aggregaten voor diverse situaties, zowel zakelijk als voor privégebruik. Wij maken een stroomonderbreking of stroomvoorziening zorgeloos voor u en regelen zowel de aansluiting als het demonteren van het aggregaat, zodat u hier geen omkijken naar hoeft te hebben.

Wij zijn makkelijk telefonisch te bereiken via Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp:  +31204976834  +31654664447 

Of vraag online gelijk een offerte aan.

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast