Honda aggregaat: benzine-aggregaat voor tal van toepassingen

Een Honda aggregaat huren? De ideale keuze voor draagbaar vermogen. Zorg ervoor dat er altijd spanning in de buurt is, met superstille generatoren die u op iedere gewenste locatie kunt gebruiken. Ideaal indien u een stroomvoorziening nodig heeft midden in de natuur of professioneel op een afgelegen locatie. Licht van gewicht en daardoor gemakkelijk mee te dragen, terwijl u uren gebruik kunt maken van een tijdelijke stroomvoorziening.

Binnen de Honda aggregaten heeft u de keuze uit verschillende wattages, afhankelijk van de capaciteit die u nodig heeft. Gaat het om een eenvoudig aggregaat om te voorkomen dat belangrijke apparatuur uitvalt? Dan zijn de lichte Honda aggregaten uitermate geschikt. Daarnaast kunt u gebruik maken van modellen met 3000 W of zelfs 6500 W vermogen. Voor modellen tot 2 groepen met een 16 Ampère 1-fase aansluiting, waar u urenlang gebruik van kunt maken om niet zonder stroom te komen te zitten.

Voorkom dat elektronica uitvalt

Gaat het u om een Honda aggregaat dat voorkomt dat kritische apparatuur kan uitvallen? Of om daar op een afgelegen locatie gebruik van te maken? Gebruik dan ons aggregaat van 1.000W. Zeer geschikt om een computer of een internetrouter in de lucht te houden, gecombineerd met telefoonapparatuur. U kunt hiermee urenlang zorgen voor stroom, om u daar geen zorgen over te hoeven maken. Een prettig idee, terwijl u het aggregaat van Honda gemakkelijk mee kunt dragen en u daar bovendien al vanaf een paar tientjes gebruik van kunt maken. Zo is het een compacte en voordelige keuze, goed geschikt om stroom te genereren of te voorkomen dat uitval tot problemen zal leiden.

Tot 6 uur noodstroom dankzij 3000 W Honda aggregaat

Op zoek naar een meer professionele oplossing, waarmee u tot wel 6 uur voor stroom kunt zorgen? Een fijn idee als u gebruik wilt maken van noodstroom, net als wanneer u tijdelijk gebruik zal maken van een afgelegen locatie waar geen stopcontacten beschikbaar zijn. Maak in dat geval gebruik van een Honda aggregaat met 3000W vermogen. Dat model is per tankvulling in staat om 3,5 uur stroom te produceren, of 6 uur lang bij 50 procent belasting. Op die manier heeft u zelf de keuze uit het type belasting dat u gebruikt, zodat u controle heeft over de tankvulling(en) die u daarbij nodig zal hebben.

Het Honda aggregaat is wat dat betreft beschikbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Zo is een aggregaat van Honda altijd een goede keuze, zowel bij een kleiner als een groter gewenst vermogen, gedurende een enkel uur bij uitval of meerdere uren om er gepland gebruik van te maken.

Honda aggregaat met 2 groepen: 16 Ampère 1-fase aansluiting

De meest professionele keuze maakt u met een groot Honda aggregaat, goed voor 6500W aan vermogen. Met 2 groepen en een 16 Ampère 1-fase aansluiting, waar u op één tankvulling tot 5 uur lang gebruik van kunt maken. En met een economy-belasting kunt u er zelfs 12 uur gebruik van maken, waardoor u er een dag lang geen omkijken naar heeft.

Op die manier hebben we altijd het Honda aggregaat beschikbaar waar u naar op zoek bent, afhankelijk van de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. En twijfelt u over de inzet van een benzine aggregaat van Honda of vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Neem contact met ons op. Onze specialisten vertellen u er graag meer over en helpen u het juiste model te selecteren. Wij horen graag van u, ook voor een vrijblijvende offerte om een Honda aggregaat te huren.

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast