Hulp bij aansluiting noodstroomvoorziening

Zoekt u hulp bij het aansluiten van uw generator of aggregaat op het stroomnet? Dan bent u bij Netopvang.nl aan het juiste adres.

Vakkundige aansluiting noodstroomvoorziening bij stroomuitval

Een aggregaat huren biedt uitkomst als u zonder stroomt dreigt te komen zitten. Denkt u aan een stroomstoring of aan werkzaamheden aan het energienet door de netbeheerder. Maar ook bij (bedrijfs)evenementen of andere situaties waarin u een stroomgenerator nodig heeft. Afhankelijk van uw situatie, kan een stroomaggregaat de energievoorziening van enkele belangrijke apparaten of uw gehele meterkast overnemen. Dat is van essentieel belang om bij onverwachte of geplande stroomuitval uw bedrijfsvoering te continueren. Computers, telefoons of machines; wij kunnen alles voor u draaiende houden met de juiste aggregaat.

Hulp nodig bij de aansluiting van uw noodstroomaggregaat op de meterkast?

De correcte en veilige aansluiting van zo’n noodstroomaggregaat op uw huisinstallatie of bedrijfspand is een vak apart. Gelukkig staan de vakkundige elektromonteurs van Netopvang voor u klaar. Wij kunnen elk type generator voor u aansluiten op het stroomnet en zorgen voor een betrouwbare continue stroomvoorziening. Zo hielpen we al talloze klanten in de regio Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland.

Heeft u hulp nodig bij het aansluiten van uw noodstroomvoorziening? Bel voor een directe prijsopgave +31(0)20-4976834 of +31(0) 6-11122180. Of laat uw gegevens achter op onderstaand invulformulier:

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast