Noodstroom aggregaat aansluiten op meterkast

Zit u tijdelijk zonder stroom? Vanwege een stroomstoring of onderhoud aan het stroomnet? Wij kunnen u helpen! Wij leveren generatoren en aggregaten als noodstroomvoorziening indien u tijdelijk zonder stroom komt te zitten. Maar onze dienstverlening gaat nog een stap verder. We verzorgen ook de bekabeling en verdeelkasten en sluiten de aggregaat aan op uw meterkast. Onze vakkundige elektromonteurs helpen u van A tot Z bij stroomuitval of een stroomonderbreking.

Aggregaat huren als tijdelijke stroomvoorziening

Netopvang.nl heeft jarenlange ervaring met het leveren van een tijdelijke energievoorziening en betrouwbare netopvang. U kunt als bedrijf, vereniging of particulier een aggregaat huren die uw volledige meterkast overneemt of die enkele apparaten draaiende houdt. Ook aggregaten voor gevoelige apparaten zoals computers zijn beschikbaar. Zo kan het werk doorgaan tijdens stroomuitval en komen u, uw klanten en uw medewerkers niet zonder stroom te zitten.

Onze elektromonteurs zorgen voor een veilige aansluiting op het stroomnet

Beschikt u al over een aggregaat maar weet u niet hoe u de stroomaggregaat veilig kunt aansluiten op de meterkast? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Het aansluiten van een noodstroomaggregaat is geen standaard klus. Het is belangrijk om te weten welke apparaten allemaal aangesloten moeten worden op de tijdelijke stroomvoorziening. Bovendien moet de gehele aansluiting veilig en correct gebeuren. Daarom reizen de vakkundige elektromonteurs van Netopvang door heel Nederland om noodstroomaggregaten aan te sluiten bij een calamiteit of stroomonderbreking. We zorgen ook voor de juiste bekabeling en ontkoppelen de noodstroomvoorziening voor u zodra uw stroomnet weer werkt.

Totaalpakket of alleen uw aggregaat aansluiten op meterkast

Netopvang levert graag een totaalpakket, zodat we zeker weten dat u over een kwaliteitsaggregaat beschikt die voldoende vermogen heeft voor uw situatie. Maar ook als u al over een aggregaat beschikt, kunnen we u alsnog van dienst zijn bij de aansluiting van de aggregaat op uw meterkast. Veiligheid en een optimale dienstverlening staan bij ons voorop.
Neem daarom snel contact met ons op via contactformulier om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen of

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp:  +31204976834  +31654664447

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast