Diesel aggregaat verhuur

Wilt u een dieselaggregaat huren? Dan bent u bij Netopvang.nl aan het goede adres. Wij verzorgen de diesel aggregaat verhuur die de perfecte oplossing bieden bij tijdelijke stroomonderbreking of als stroomvoorziening bij evenementen of feesten.

Altijd het juiste diesel aggregaat te huur voor uw situatie

Een diesel aggregaat is een zeer krachtig aggregaat die ook is geschikt voor krachtstroom. Dus ook ideaal voor grotere machines of apparaten. Onze dieselgeneratoren hebben een vermogen tot maximaal 200.000 Watt bij 230 – 400V. Wij zijn in het bezit van verschillende modellen dieselaggregaten binnen deze capaciteit. Zo hebben wij voor elke situatie een geschikt diesel aggregaat in de verhuur. Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen diesel generator huren

Onze dieselgeneratoren zijn uitermate sterk en kunnen voor een krachtige stroomvoorziening zorgen. Een diesel aggregaat werkt in feite hetzelfde als de motor van een auto. Door het verbranden van diesel wordt er spanning opgewekt die wordt omgezet in stroom. Onze dieselaggregaten zijn geschikt voor verschillende situaties, zowel voor thuis als voor evenementen en feesten of zelfs voor zwaardere apparatuur.  Onze dieselaggregaten zijn beschikbaar op basis van verschillende spanningshoogten, met een vermogen tot 3000 W tot 2 MegaWatt. Hierdoor zijn onze diesel aggregaten zeer geschikt voor zware toepassingen, bijvoorbeeld in de bouw of voor evenementen waarbij zware apparatuur wordt gebruikt. Ook hebben wij speciale fluisteraggregaten. Deze zijn extra stil en vooral handig in situaties waarbij geluidsoverlast ongewenst is, bijvoorbeeld bij feesten.

Betrouwbare stroomvoorziening? Huur een diesel aggregaat

Wij zijn in het bezit van verschillende soorten dieselaggregaten. Zo kunt u bijvoorbeeld onze Atlas Copco aggregaat huren. Dit is een zeer betrouwbaar en krachtig aggregaat dat te gebruiken is in verschillende situaties. Dit diesel aggregaat is bijvoorbeeld zeer goed te gebruiken in de bouw. De Atlas Copco aggregaat is beschikbaar met een vermogen van 1,6 tot 2250 kVA. Bij Netopvang zijn wij zeer gespecialiseerd in stroomvoorziening in de industriële sector. Wij kunnen u dan ook voorzien van professioneel advies wanneer u niet weet welke aggregaat het beste is voor uw situatie. Onze ervaren specialisten helpen u graag! Wij bieden ook hulp bij het aansluiten van noodstroomvoorziening. Neem vandaag nog contact met ons op!

Groen aggregaat met biodiesel

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk aggregaat? Ook hier hebben wij een oplossing voor! Ons groene aggregaat is een duurzaam alternatief voor diesel- en benzineaggregaten. Groene aggregaten besparen brandstof en hebben een lagere CO2 uitstoot dan een gewone generator. Dit type diesel aggregaat werkt standaard op biodiesel. Biodiesel is een type biobrandstof dat wordt gemaakt uit plantaardige olie of uit dierlijk vet. Het is een milieuvriendelijker alternatief voor gewone fossiele diesel. Zo kunt u bij stroomopvang en noodstroomvoorziening nog steeds rekening houden met het milieu. Wilt u een groen aggregaat huren? Vraag snel een advies of een offerte aan?

Neem snel contact op!

Snel en probleemloos een dieselaggregaat huren? Wij staan voor u klaar. Wij helpen u met het kiezen van de juiste aggregaat. Daarnaast zorgen wij voor het vervoeren en de installatie van de generator. Dus of u nu kiest voor een sterke Atlas Copco dieselaggregaat of een groen aggregaat, wij zorgen dat stroomonderbreking of stroomvoorziening geen stress hoeft op te leveren en dat het voldoet aan al uw wensen. Wij ontzorgen u van A tot Z.

Neem vandaag nog contact met ons op via: 020-4976834. Ook zijn wij via Whatsapp bereikbaar op: 06-54664447. Zo kunt u ons een foto sturen van de hoofdschakelaar van uw meterkast, zodat wij precies weten wat u nodig heeft. Wij bieden stroomvoorziening door heel Nederland voor een voordelig tarief.

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast