Stroomaggregaat huren

Stroomaggregaat huren? Stelt u zich voor; u plant een evenement op een onbekende locatie, zoals een park of een plein. Dan wilt u er zeker van zijn dat u op dat evenement gebruikt kunt maken van stroom. Want zonder goede en betrouwbare (mobiele) stroomvoorziening kan het feest niet doorgaan.

U kunt ook te maken krijgen met stroomuitval of geplande stroomonderbreking. Dit kan de dagelijkse activiteiten in uw onderneming nogal in de soep laten lopen. U dient immers bereikbaar te zijn voor klanten en betalingen, medewerkers dienen hun werk te kunnen doen en apparatuur moet kunnen blijven functioneren.

Gelukkig hebben wij bij Netopvang altijd een geschikte oplossing. Zo kunt u bij ons altijd snel en probleemloos een stroomaggregaat huren. Wij zorgen ervoor dat u een aggregaat huurt dat past bij uw situatie. Ook zorgen wij voor de volledige montage en het leveren we uw stroomaggregaat af op locatie. Direct contact? Wij helpen u graag.

Nood-stroomaggregaat huren

Niet alleen bij evenementen maar ook bij gepland stroomonderhoud en stroomstoringen biedt Netopvang.nl een oplossing. Bij ons kunt u een stroomaggregaat huren dat bij gepland netonderhoud de stroomvoorziening kan garanderen. Hiermee zorgen wij ervoor dat u bij gepland stroomonderhoud gewoon zorgeloos door kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden. Wij voorzien u van stroom bij onderhoud aan het net en bij storingen, zowel particulier als zakelijk. Dus als uw kantoorpand, winkel, café of restaurant te maken krijgt met tijdelijk stroomonderhoud of een storing kunnen wij ervoor zorgen dat alle computers, machines en installaties blijven draaien. Zo hoeft gepland stroomonderhoud er niet voor te zorgen dat u klanten of inkomsten verliest.

Stroomaggregaat huren voor een tijdelijke stroomvoorziening

Niet alleen bij storingen, maar ook wanneer u een tijdelijke stroomvoorziening nodig heeft op plekken waar dit niet aanwezig is, schieten wij u te hulp. Stel u organiseert een feest of bijeenkomst in een park, waar een stroomvoorziening aanwezig is. Dan kan Netopvang u helpen. Bij ons huurt u voordelig en snel een stroomaggregaat. Wij helpen u ook graag bij het kiezen van een aggregaat. Zo heeft u bijvoorbeeld een andere aggregaat nodig als u alleen verlichting hebt op uw evenement dan wanneer u een springkussen en een DJ-installatie van stroom wilt voorzien. Wij verhuren verschillende soorten aggregaten, zoals dieselaggregaten, inverter aggregaten en fluisteraggregaten, van verschillende capaciteiten. Zo is er altijd eentje passend voor uw situatie.  Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van een aggregaat, neem dan snel contact met ons op. Onze bekwame professionals voorzien u altijd vrijblijvend van advies op maat.

Wij bieden altijd een geschikte stroomoplossing

Wanneer u een stroomaggregaat nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer u een feest of evenement organiseert, of wanneer u onvoorzien last heeft van gepland stroomonderhoud of een stroomstoring, dan heeft Netopvang altijd een geschikte oplossing. Bij Netopvang hebben wij jarenlange ervaring in het leveren van tijdelijke energievoorziening. Wij kunnen u geheel vrijblijvend en snel een advies en een prijsopgave geven. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: +31 (0)20 4976834. Wij zijn zelfs via Whatsapp bereikbaar, tevens ook buiten werkuren op: + 31 (0) 6 54664447. Zo kunt u een foto sturen van uw meterkast of de apparatuur die u wilt aansluiten. Aan de hand hiervan kunnen wij u precies vertellen welke aggregaat het u nodig heeft. Bij Netopvang staan we in elke situatie voor u klaar!

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast