Hybride aggregaat

Bent u op zoek naar een groene aggregaat die alleen draait wanneer het echt nodig is? Huur dan een hybride aggregaat; een milieuvriendelijke stroomoplossing die flink op brandstof bespaart. Netopvang.nl kan een hybride aggregaat voor u verzorgen.

Hybride aggregaat zuiniger en beter voor het milieu

Hybride generatoren krijgen hun stroom van een ingebouwd accupakket en van zonnepanelen die ervoor zorgen dat de accu’s worden opgeladen. Het ingebouwde aggregaat schakelt automatisch in bij piekomenten in de energiebehoefte. Hierdoor is het hybride aggregaat zuiniger en milieuvriendelijker. Het zorgt voor een substantiële reductie van brandstof en voor een reductie van de CO2-uitstoot.

Groene aggregaat met grote energiebesparing

Het maximale vermogen van een hybride aggregaat is op dit moment 15 kVA. Dit type groene aggregaat werkt daarom het beste in combinatie met meerdere kleine aggregaten, zodat de energievraag verspreid wordt. Wist u dat het hybride aggregaat zo’n 40% bespaart op het energieverbruik? Dat komt door een hoger rendement en het gebruik van zonne-energie.

Stille aggregaat

Een groot voordeel van een hybride aggregaat is dat dit type groene aggregaat vaker stil is, doordat de motor niet continu aanstaat. Het maakt het hybride aggregaat uitermate geschikt voor evenementen en voor toepassingen in en om het huis of uw bedrijfspand. Zo draagt u uw steentje bij aan een beter milieu én plukt u de voordelen van de geluids-beperkende eigenschappen van deze groene aggregaat.

Hybride aggregaat huren?

Huur uw hybride aggregaat bij Netopvang.nl en onze vakbekwame elektromonteurs komen bij u langs om uw groene aggregaat veilig aan te sluiten op uw stroomnet. Ook kunnen we u adviseren over de beste brandstofkeuze voor het aggregaat in uw situatie.
Optimale service en volledig ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor een kennismaking of offerte.

Kijk hier als u op zoek bent naar een groene aggregaat die werkt op biodiesel of op schone Aspen benzine.

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast