Informatie over een netovername

Netopvang.nl helpt bedrijven en particulieren bij het opvangen van een stroomonderbreking of stroomstoring. Onze vakkundige monteurs sluiten een zogenoemde noodstroomaggregaat aan op de meterkast, waardoor u tijdens een stroomstoring gewoon door kunt blijven werken. 

Hoe het werkt

Vaak krijgt u van de netbeheerder (zoals Nuon, Liander, Tennet) een aankondigingsbrief met daarin de boodschap dat er een tijdelijke stroomonderbreking zal plaatsvinden. Deze brief zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van het tijdstip, de datum en de werkzaamheden die zij zullen uitvoeren. Zodra u deze brief krijgt, dan belt u met Netopvang.nl op 020-4976834. Wij geven u advies en bespreken wat we voor u kunnen betekenen met de daarbij behorende kosten.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan komen wij op de afgesproken tijd en datum naar u toe met een noodstroom aggregaat. Deze aggregaat wordt door onze vakkundige medewerker veilig op uw meterkast aangesloten. U hoeft zelf niets te doen. Zodra de netbeheerder aan het eind van de dag laat weten u weer stroom heeft, belt u ons op, wij zorgen dan dat de situatie weer wordt als voorheen.

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp:  +31204976834  +31654664447

Waarom Netopvang.nl?

  • Vakkundige netovernames
  • Opgeleid technisch personeel
  • Noodstroomvoorziening inclusief professionele aansluiting
  • Gestabiliseerde aggregaten
  • Binnen 20 minuten na aankomst weer stroom
  • Huren is milieubewust ! Wij verzorgen op verzoek met HVO en of Aspen brandstof.

Netopvang.nl is een onafhankelijk bedrijf en is geen eigendom van welke Nederlandse netbeheerder dan ook. Hierdoor kunnen en mogen wij iedereen voorzien van een netovername.

Voor vrijblijvend advies en informatie zijn wij telefonisch bereikbaar

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp:  +31204976834  +31654664447 U kunt ook direct een offerte aanvragen.
 

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast