Inverter aggregaat huren voor gevoelige elektronica bij stroomonderbreking

Heeft u tijdelijke stroom nodig bij een stroomstoring of een geplande stroomonderbreking? En moet uw noodstroomvoorziening geschikt zijn voor gevoelige elektronica zoals computers, laptops, televisies of de internetverbinding? Dan kunt u niet zomaar elke aggregaat huren, maar heeft u een aggregaat nodig die gebruik maakt van inverter techniek en daardoor geschikt is voor gevoelige elektronische apparaten.

Hoe werkt een inverter aggregaat voor gevoelige elektronica?

Inverter aggregaten beschikken over een omvormer of wisselrichter; de ‘inverter’. De inverter zet lage spanning om in hoge spanning of andersom. De inverter generator zet daarnaast ook de frequentie om. Zo ontstaat er een heel stabiele wisselstroom. Dat is erg belangrijk voor gevoelige elektronische apparaten zoals uw internetverbinding, laptops, computers en televisies.

Inverter aggregaat is tevens een stille fluisteraggregaat

Een inverter aggregaat is handzaam, licht en vaak muisstil. Zo’n stille generator wordt daarom ook wel een fluisteraggregaat genoemd. Ideaal in een winkelomgeving of op kantoor. Zo voorziet de inverter aggregaat uw volledige winkel, bedrijfspand of kraam van tijdelijke stroom bij een stroomstoring of stroomonderbreking en hebben uw klanten en uzelf geen last van het lawaai dat een ‘gewone’ aggregaat maakt.

Inverter generator wordt professioneel aangesloten bij stroomuitval

Om u volledig te ontzorgen, komen wij naar u toe bij een plotselinge stroomstoring en bij een geplande stroomonderbreking, bijvoorbeeld door werkzaamheden aan het net. Onze vakbekwame elektromonteurs sluiten de inverter aggregaat professioneel aan op de meterkast, zodat alle gevoelige elektronica veilig wordt voorzien van noodstroom. Zodra uw netstroom weer werkt, wordt de inverter aggregaat weer gedemonteerd. U heeft hier zelf geen omkijken naar.

Neem contact met ons op

Wilt u ook gebruik maken van onze dienstverlening bij een stroomonderbreking en schakelt u graag een professional in voor uw belangrijke elektronica? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst in heel Nederland!

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast