Bel snel  020-4976834 van 9 tot 18u Whats App: 06-46142956 of 06-54664447 Bel snel  020-4976834 (9 tot 18u) Facebook
www.netopvang.nl
Vraag offerte aan

Net Overname

Stroomuitval? Wij helpen u verder!

Heeft u van uw netwerkbeheerder een aankondigingsbrief ontvangen met daarin de mededeling dat er gepland onderhoud gaat plaatsvinden? Dan is de kans groot dat u zonder stroom komt te zitten.

Tijdens geplande werkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn met een noodstroom aggregaat en een netovername. Zo kunnen wij de stroomuitval op grote schaal (in uw gehele pand of woning) opvangen met een mobiele stroomvoorziening. Bovendien wordt de noodstroomvoorziening veilig voor u aangesloten op uw stroomnet door onze professionele elektromonteurs. 

Bekijkt u in onze video hoe wij veilig noodstroom oplossingen verzorgen.

Wat is netopvang?

Netopvang houdt in dat de meterkast oftewel groepenkast door een elektromonteur van Netopvang.nl wordt afgesloten van het net en wordt aangesloten op een mobiele stroomvoorziening.

Dit gebeurt in het geval van een stroomstoring of stroomonderbrekeing en wordt ook wel een netovername genoemd.
Zodra de netbeheerder (zoals Liander, Essent of Nuon) contact met u opneemt met het bericht dat er weer stroom is, zorgen wij dat de aggregaat wordt afgekoppeld en uw stroomvoorziening weer aan het net komt te zitten.

Met netovername van Netopvang.nl zorgt u ervoor dat u niet zonder energie komt te zitten. 
Dit is vaak van essentieel om bij een stroomonderbreking een normale bedrijfsvoering te kunnen garanderen, maar ook tijdens een evenement of een presentatie.

Dankzij onze betrouwbare aggregaten bent u gegarandeerd van voldoende energie op het moment dat de netbeheerder of de aansluiting het laat afweten of bij een geplande energie onderbreking.

Automatische netovername zodra de stroom wegvalt

Netopvang.nl kan ook geautomatiseerde net overname verzorgen. De mobiele stroomvoorziening slaat dan aan op het moment dat de energievoorziening wegvalt.

Pakt het net de stroomvoorziening weer op? Dan zal de aggregaat weer uitschakelen.

U heeft hier dus zelf totaal geen omkijken naar. Door deze voorziening kunt u gebruik maken van een doorlopende energielevering.

Netovename met een monteur van Leeborent werkt altijd Netovename met een monteur van Leeborent wij verzorgen de aansluiting in de groepenkast

Aggregaat Huren?

Bij Netopvang.nl kunt u ook een aggregaat huren. Wij leveren betrouwbare generatoren en aggregaten van verschillende vermogens voor diverse toepassingen.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen op basis van onze uitgebreide ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons snel op de vaste lijn 020 4976834 of mobiel 06 54664447 voor vrijblijvend advies.