PERSBERICHT

PERSBERICHT

Leeborent viert 30 jaar als full-service evenementenbedrijf en Europese speler!

Amsterdam, 1 april 2024 – Vandaag markeert een mijlpaal in de geschiedenis van Leeborent, want we vieren ons 30-jarig jubileum als toonaangevend evenementenbedrijf in Europa. Wat begon als een bescheiden dienstverlening voor de uitvoerende kunst in 1994, is uitgegroeid tot een full-service bedrijf dat de norm stelt in de evenementenindustrie.

Gedurende deze drie decennia heeft Leeborent een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. We hebben de grenzen verlegd en zijn uitgegroeid tot een toonaangevende speler in Europa, met een breed scala aan hoogwaardige apparatuur en diensten.

Onze toewijding aan klanttevredenheid heeft ons in staat gesteld om samen te werken met gerenommeerde bedrijven, organisaties en artiesten over de hele wereld. Van grote muziekfestivals en sportevenementen tot bedrijfspresentaties en conferenties, Leeborent heeft altijd gezorgd voor een naadloze en onvergetelijke ervaring voor onze klanten en hun publiek.

Wat Leeborent onderscheidt van de rest, is onze passie voor innovatie. We blijven voortdurend investeren in state-of-the-art technologie en apparatuur, waardoor we altijd voorop lopen in de branche. Door gebruik te maken van de nieuwste audiovisuele en technische oplossingen, kunnen we evenementen van elke omvang en complexiteit tot leven brengen.

Maar ons succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder ons uitzonderlijke team van professionals. Onze medewerkers zijn onze grootste troef en we zijn er trots op dat we een hechte familie van creatieve en deskundige individuen hebben opgebouwd. Hun toewijding en expertise hebben Leeborent geholpen om uit te groeien tot wat het vandaag is: een betrouwbare partner die altijd klaarstaat om de visie van onze klanten te realiseren.

Terwijl we terugkijken op onze prestaties van de afgelopen 30 jaar, zijn we ook enthousiast over de toekomst van Leeborent. We blijven ons inzetten voor het bieden van de beste service aan onze klanten en het blijven innoveren in de evenementenindustrie.

We willen onze klanten, partners en medewerkers hartelijk bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Samen hebben we een ongelooflijke reis gemaakt en we kijken er naar uit om nog vele jaren van succes en samenwerking tegemoet te gaan.

Voor meer informatie over Leeborent en onze diensten kunt u terecht op onze website www.leeborent.nl.

###

Over Leeborent:

Leeborent is een full-service evenementenbedrijf dat in 1994 is opgericht als dienstverlening voor de uitvoerende kunst. Nu, 30 jaar later, is Leeborent uitgegroeid tot een Europese marktleider op het gebied van evenementenapparatuur en diensten. Met een passie voor innovatie en een toegewijd team van professionals, staat Leeborent bekend om het creëren van onvergetelijke ervaringen voor klanten over de hele wereld. Voor meer informatie, bezoek www.leeborent.nl.

Netopvang.nl is een onderdeel van leeborent.nl uit Amsterdam

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast