Van 17 Juni 2024  tot 20 July 2024  zijn wij gesloten wegens vakantie.Alle lopende zaken worden worden volgens afspraak gewoon uitgevoerd.

Netopvang Gesloten Van 17 Juni Tot 20 Juli 2024 Wegens Vakantie

Beste bezoekers van onze website,

Wij willen u graag informeren dat Netopvang van 17 juni 2024 tot en met 20 juli 2024 gesloten zal zijn in verband met de zomervakantie. Gedurende deze periode zullen wij niet beschikbaar zijn voor nieuwe aanvragen of vragen. We begrijpen dat dit voor sommigen van u een ongelegen moment kan zijn, maar we hopen op uw begrip voor onze welverdiende vakantie.

Lopende Zaken Worden Uitgevoerd Volgens Afspraak

Hoewel we tijdens de vakantieperiode gesloten zijn, willen we u ervan verzekeren dat alle lopende zaken gewoon volgens afspraak zullen worden uitgevoerd. Onze toegewijde medewerkers hebben de nodige voorbereidingen getroffen om ervoor te zorgen dat aan alle gemaakte afspraken wordt voldaan. U kunt erop vertrouwen dat wij onze beloftes nakomen en dat uw dieren de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Plan Uw Opvang Tijdig

We raden u aan om uw opvangbehoeften voor en na onze vakantieperiode tijdig te plannen. Door vroeg contact met ons op te nemen, kunnen we ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en dat uw huisdieren de best mogelijke zorg krijgen. Hoe eerder u uw reservering maakt, hoe beter wij in staat zijn om aan uw wensen tegemoet te komen.

Waarom Kiezen Voor Netopvang?

Bij Netopvang begrijpen we hoe belangrijk uw huisdieren voor u zijn. Daarom bieden wij:

  • Ervaren en gekwalificeerde dierverzorgers
  • Ruime en comfortabele verblijven
  • Individuele aandacht voor elk dier
  • Flexibele opvangmogelijkheden
  • Concurrerende prijzen

Neem Contact Met Ons Op

Heeft u vragen over onze vakantiesluiting of wilt u een reservering maken voor voor of na deze periode? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website. We staan klaar om u te helpen en kijken ernaar uit om binnenkort voor uw huisdieren te zorgen.

Geniet van de zomer en tot ziens bij Netopvang!

Het Team Van Netopvang

Alleen dus niet in onze vakantie
Van 17 Juni 2024  tot 20 July 2024  dan zijn wij gesloten !

Telefoon / WhatsApp: +31204976834

Spoed? Neem direct contact op

of bij een geplande onderbreking


    * Deze kunt u vinden op de hoofdschakelaar in uw groepenkast